Malzemeler:
- 2-3 Dal Ispanak
- 2 Adet Yumurta
- 2 YK Süt
- Tuz
- Pul Biber
- Karabiber
- 2 YK Olivoyage Natürel Sızma Zeytinyağı
Yapılışı:
Önce ıspanakları iyice yıkayıp ince ince kıyın. Ayrı bir kapta yumurta ve sütü pürüzsüz bir kıvama gelinceye dek karıştırın. Yumurtalı karışıma dilediğiniz baharatları ekleyip karışımın üzerine ıspanakları ekleyin. Tavanın üzerine biraz Olivoyage Natürel Sızma Zeytinyağı ekleyip yağ ısındıktan sonra ıspanaklı omlet karışımını ısınmış tavaya dökün. Bir tarafı iyice pişirdikten sonra çevirip diğer tarafının da güzelce pişmesini sağlayın. Bu kadar! Omletiniz servise hazır. 🙂