Bal Kabağı Çorbası Tarifi

B a l K a b a ğ ı Ç o r b a s ı T a r i f i

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Malzemeler:

  • 500 gr Bal Kabağı
  • 1 Adet Soğan
  • 1 Adet Havuç
  • 2 Adet Patates
  • 2 YK Olivoyage Natürel Sızma Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul Biber
  • Zencefil

Yapılışı:

Bal kabağı, havuç, patates ve soğanı minik küpler şeklinde doğrayın.

Hazırladığınız sebzeleri Olivoyage Natürel Sızma Zeytinyağı ile 2 dakika kadar soteleyin. Ardından üzerlerine su ekleyin ve sebzeler yumuşayana kadar haşlayın. Son olarak tuz ve baharatlarını de ekleyerek ocağı kapatın ve biraz dinlenmesi için kenara alın. Çorbayı bir blender yardımıyla çekin ve pürüzsüz bir kıvama getirin.