Malzemeler: Yarım Kilo Brokoli 1 Adet Soğan Yarım Çay Bardağı Krema 2 YK Olivoyage Natürel Sızma Zeytinyağı Tuz  Karabiber 1,5 Litre Su Yapılışı: Öncelikle köklerinden kestiğiniz brokolileri su dolu bir tencerenin içine koyun. Soğanları ikiye bölüp kabuklarını soyun ve yemeklik doğrayın. Tencerede ısıttığımız brokoli ve soğanların bir tavaya alıp tadında fark yaratacak Olivoyage Natürel Sızma…

Malzemeler: 500 gr Bal Kabağı 1 Adet Soğan 1 Adet Havuç 2 Adet Patates 2 YK Olivoyage Natürel Sızma Zeytinyağı Tuz Karabiber Pul Biber Zencefil Yapılışı: Bal kabağı, havuç, patates ve soğanı minik küpler şeklinde doğrayın. Hazırladığınız sebzeleri Olivoyage Natürel Sızma Zeytinyağı ile 2 dakika kadar soteleyin. Ardından üzerlerine su ekleyin ve sebzeler yumuşayana kadar…