Barbunya Pilaki Tarifi

B a r b u n y a P i l a k i T a r i f i

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Malzemeler:

  • 500 gr Taze Barbunya
  • 1 YK Olivoyage Natürel Sızma Zeytinyağı
  • 1 Adet Kuru Soğan
  • Tuz
  • 1 Adet Rendelenmiş Domates
  • 1 Adet havuç
  • 3 Diş Sarımsak
  • 1 ÇK Şeker
  • 1 Adet Limon
  • Maydanoz

Yapılışı:

Barbunya fasulyelerini 10 dakika haşladıktan sonra suyunu süzüp kenara alın. Kuru soğanı doğrayıp Olivoyage Natürel Sızma Zeytinyağı ekleyerek pembeleşinceye kadar soteleyin. Küp küp doğradığınız havuçları ve rendelenmiş domatesleri ilave edip 4-5 dakika pişirin. Tuz, sarımsak, şeker, haşlanmış barbunya ve suyu ilave ettikten sonra maydanoz ile süslemeyi unutmayın. Tadına doyamayacaksınız. 🙂