Malzemeler:
- 500 gr Taze Barbunya
- 1 YK Olivoyage Natürel Sızma Zeytinyağı
- 1 Adet Kuru Soğan
- Tuz
- 1 Adet Rendelenmiş Domates
- 1 Adet havuç
- 3 Diş Sarımsak
- 1 ÇK Şeker
- 1 Adet Limon
- Maydanoz
Yapılışı:
Barbunya fasulyelerini 10 dakika haşladıktan sonra suyunu süzüp kenara alın. Kuru soğanı doğrayıp Olivoyage Natürel Sızma Zeytinyağı ekleyerek pembeleşinceye kadar soteleyin. Küp küp doğradığınız havuçları ve rendelenmiş domatesleri ilave edip 4-5 dakika pişirin. Tuz, sarımsak, şeker, haşlanmış barbunya ve suyu ilave ettikten sonra maydanoz ile süslemeyi unutmayın. Tadına doyamayacaksınız. 🙂